lørdag 27. november 2010

Så var det avgjort

Etter 50 bilder på 10 runder er NM i naturfoto avgjort for i år. Med hele 12 premierte bilder og 2000 poeng stakk Ketil Knudsen av med sammenlagtseieren, mens Ketil Olsens harebilde ble kåret til årets bilde. Begge vant flotte premier til en verdi av ca 30 000 hver! Gratulerer til de!

De 10 første plassene var premiert og jeg hadde lenge et håp om å karre til meg 10. plassen - men det gikk ikke. Kjell Ivar Øye tok 10. mens Tommy Sørensen såvidt snek seg forbi meg i siste runde. Dermed ble det en 12. plass i år noe jeg egentlig er fornøyd med det siden det var første gang jeg deltok fra start. En komplett resultatliste finne her.

Svanorama fra siste runde i NM

5 kommentarer:

 1. Hvor mange poeng fikk du for svanoramaet?

  Jeg er stort sett uenig med juryen, så det var vel ikke så mange... ;-)

  SvarSlett
 2. :o) Spot on! Det var det av mine bilder som fikk lavest score på den runden, 26 poeng. Mulig de ikke likte formatet...

  Espen

  SvarSlett
 3. Gratulerer med 12. plassen! Ikke noen dårlig start det. Er enig i at juryen ofte tar noen merkelige avgjørelser, men det blir vel ofte slik når det ikke er snakk om eksakt vitenskap... Det svanebildet ditt fortjener mer enn 26 poeng!

  SvarSlett
 4. Heisann

  Joda... Jeg siktet meg inn på den samme tiende plassen jeg også. Men Kjell Ivar Øye lå nok et hakk foran oss begge.
  Men 11 og 12 plass kan vi være godt fornøyd med. Også første gang jeg var med, og har lyst til å bli med neste år også. Men da tror jeg ikke jeg skal sikte så høyt når det gjelder sammenlagt.

  Enig i at dette svanebildet fortjener mer enn 26 poeng. Ikke så lett å bli klok på alle vurderingene fra jurien. Men moro var det å være med.

  Ha en god førjulstid!

  Tommy S

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar!