tirsdag 23. august 2011

Det dårlige sommerværet!

Dersom man lytter litt i riksmedia nå om dagen blir man stadig vekk minnet på det forfærdelige sommerværet som har vært. Flom og regn og lavere strømpriser. Nei huff å huff så ille det har vært. Her kommer en liten sommerkavalkade. Riktignok kun fra noen få dager, men likevel representativt for den fantastiske sommeren i NORD! Ædda bædda søringa! :o)























10 kommentarer:

  1. Oh yes! Norway and the summer nights. The light is fantastic and the country is wonderful.
    I see it on your pictures and I know it.
    Greetings, Angela

    SvarSlett
  2. Flotte bilda av flott natur!! Etter ei uke med kontinuerlig regn-vind-sol-regn-skyet-vind-sol-regn-vind osv. på sørlandet var det deilig å komme nordover igjen! Enten stailt dårlig eller stabilt veldig bra (og det er jo det man husker..!)
    Stein

    SvarSlett
  3. Kjempefine bilder Espen! Du e en super fotograf:)
    Sommeren har vært flott her nord..og no kan vi glede oss te flotte høst æret, og etterhvert det flotte mørketidslyset. Det e mye å se fram til:)
    Kom snart på besøk...

    SvarSlett
  4. Det skulle være høstfarga.......:)

    SvarSlett
  5. Fantastiske bilder! God reklame for nord-Norge!

    Ha en fortsatt fin sensommer!

    SvarSlett
  6. Utrolig flotte naturbilder fra Nord-Norge. Nydelige faregr, speilinger og lyset. Godt jobbet!

    SvarSlett
  7. Ja, Nord-Norge har hatt en fin sommer i år og du har fått noen fine solnedgangsbilder. Synes stemningen er fin, men har du dratt mye i spakene?

    Kåre

    SvarSlett
  8. Takk for kommentarer! Nei jeg har ikke dratt mye i fargemetnings-spakene. Noen ganger er naturens farger bare helt overveldende sterke.

    Espen

    SvarSlett
  9. Snakk om å røske i det nordlandske savnet! Veldig fine bilder alle sammen, men det med kajakk er utroolig vakkert!! -Et av de bedre kajakkbildene jeg har sett. For en tur det måtte ha vært...

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar!