lørdag 8. juni 2013

Ukens bilde - uke 23

I mai og juni samler brushanene seg på sine lekpalsser for å sloss om hunnenes gunst. Om våren og sommeren er det stor forskjell i fjærdrakten på hunnene og hannene. Hunnene er mye mindre enn hannene og har en helt anonym "kjedelig" fjærdrakt. Hannene er rene fyrverkeriet i forhold og fjærprakten varierer mye mellom hannene. Det er selvsagt viktig å holde finstasen ved like - denne karen synes det var helt greit å gjøre det rett foran meg. Jeg er litt usikker på om den brukte linsa som speil... :)

8 kommentarer:

 1. Hej Espen!
  Vilken fantastisk bild på brushanen.
  Ha en fin söndag!
  /Ingemar

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det Ingemar, ha en fin mandag!

   Espen

   Slett
 2. Bittelitt trangt nede, jeg ville hatt med plass også den delen av foten som ikke er synlig. (Klassisk feil som jeg hart på 95 prosent av mine dobbeltbekkasinbilder.)

  Ellers er den lave sola knall til formålet, og lavt standpunkt med gradasjon fra blått vann til grønn vegetasjon er strålende. Og posituren, selvsagt, men det trenger man vel knapt nevne.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for kommentar! Skulle jeg fått mer rom under ja, har det på noen av de andre bildene fra situasjonen. Synes uansett ikke det er veldig ødeleggende så lenge det er en diffus overgang til bildekanten.

   Espen

   Slett
 3. Steikfint!! Lys, motiv, positur, standpunkt... Jeg er enig med pirket Knut-Sverre har nevnt. Men det trekker ikke ned bildeopplevelsen.

  SvarSlett
 4. stemningsfult bilde med ekstremt flott lys

  SvarSlett
 5. herlig positur på brushanen i nydelig lys

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar!