tirsdag 25. januar 2011

Konglebit

Nå er det ikke lenge før sola viser seg skikkelig i Tromsø, i det siste har den vært skjult av skyer fulle av snø. Ca 40 cm nysnø dalte ned i løpet av helga her på Kvaløya! Men småfuglene har "sett lyset" og har begynt å synge for full hals igjen, slik er det hvert år. I det siste har det vært observert en del konglebit (en finkefugl) i fylket, og i går fikk jeg tips om en flokk ved Kvaløysletta. Dro selvsagt bort og "knipset" noen artsbilder av en trivelig og lite sky gjeng - det ble faktisk en ny art for meg også!

11 kommentarer:

  1. hehe de var litt mindre en de objektene vi har jaktet på her ute i Andfjorden i de siste:-)
    Flått serie fra vinterlande.

    SvarSlett
  2. Herligt!!Det fjeller der var jo helt enormt..Har du vært der..?Hvilket paradis dere lever i..

    takk for opplevelsen og flotte bilder

    SvarSlett
  3. Her var det mange flotte bilder å kommentere. Det første med det nydelige lyset i snøen var helt herlig. Flotte bilder av konglebiten det siste ble helt knall synes jeg. Bra jobbet!

    SvarSlett
  4. Dette var utrolig bra, og Konglebiten var i særklasse! Ønsker denne på brikka selv!Er vel på samme stadie som deg: Venter på lyset her i Lofoten :-))

    SvarSlett
  5. Veldig flotte bilder dette! Fin komposisjon på det fjellet.

    SvarSlett
  6. Skulle ønske det var jeg som hadde tatt dem :-) Kjempefine bilder, har faktisk aldri sett konglebit her på Sørlandet dessverre. Nydelige farger. Fjellet er jo bare storslått!
    Vennlig hilsen Magne

    SvarSlett
  7. Konglebit nummer en er kanskje litt trad, men veldig fint likevel - fin antydning av miljøet og teknisk strålende. Tror det er min favoritt her.

    SvarSlett
  8. Heisann !

    Flotte bilder, Espen. Min klare favoritt er det nest siste, med to fugl. Ja, nå går vi mot en fin tid med flott lys her i nord. Gleder meg stort til turer på yttersia Senja igjen !

    Svein Olav

    SvarSlett
  9. Riktigt fina bilder och en trevlig blogg! Bra!

    Ha en trevlig helg! :-)

    SvarSlett
  10. Fina bilder. Gillar när solen lyser på bara delar av fjället i första bilden :)

    SvarSlett
  11. Takk for mange hyggelige kommentarer!

    Espen

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar!