torsdag 26. januar 2012

Tips til bloggere

Det hender seg at jeg skriver en kommentar på andres blogger. Ofte må jeg skrive inn en kode/ordbekreftelse (captcha heter det på fint) for at kommentaren skal bli akseptert. Dette gjelder dersom du har en blogg fra google (blogger.com). Denne funksjonen er laget for å forhindre spredning av søppel i kommentarfeltet.

Jeg har imidlertid slått av denne funksjonen for lenge siden (synes den er irriterende), og aldri hatt noe problem med søppel under mine innlegg. Dersom du vil slå av denne funksjonen må du først aktivere det gamle blogger-grensesnittet, dersom du ikke allerede bruker det. Så går du til "innstillinger" -> "kommentarer" og krysser av "nei" under "Vise ordbekreftelse for kommentarer?".

Dersom du skulle få problemer med søppel, er det bare å slå på funksjonen igjen.

7 kommentarer:

 1. Enig i at "sikkerhetskoden" kan virke unødvendig og irriterende. Jeg må dessverre ha denne på, da jeg plutselig fikk store mengder spamming fra ulike selskaper under hvert eneste innlegg. Utrolig frustrerende greier, som en nesten blir litt forbanna av...

  Jeg ser dog ikke inntasting koden under kommentering på bloggene som noe stort problem. Hvis det er et godt skrevet innlegg og/eller flotte bilder så er det vært de ekstra 2 sekundene dette tar.

  mvh Knut Børge

  SvarSlett
 2. Ok, fint at du deler din erfaring med det. Nei det er ikke noe STORT problem...bare bittelitt irriterende :O)

  SvarSlett
 3. Hehe er ikke uenig med deg :)

  SvarSlett
 4. Søppel kan du unngå ved å ha kommentarmoderering på alle kommentarer eller de innleggene som er eldre enn 14 dager... :)

  Og ja, ordbekreftelse er slitsomt....

  SvarSlett
 5. En liten award hos meg til deg, du er fri til å bare takke dersom du vil det :)

  SvarSlett
 6. Takk for det :o) Er det en Oskar award? :P

  SvarSlett
 7. Et stilig bilde. Ang. bugg/spam kjenner jeg lite til,men enig med coding.

  :) duy

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar!