mandag 1. november 2010

Det bløs det bløs

Ute blåser det sydaust stiv peising fra alle kanter, da passer det å se tilbake på roligere tider. For eksempel til den hinsides fantastiske høstdagen jeg og min venn Fredrik Broms hadde ved Balsfjorden i fjor. Flottere dag skal man lete lenge etter! Nysnø på majestetiske fjell, høstfarger og blikkstille fjord. Klikk på bildet for å få det stort opp.


En flott dag var det også her på kvaløya her om dagen, noen få minutter med magisk høstlys. Vet ikke om jeg lykkes i å fange det helt...

3 kommentarer:

  1. Herlige bilder begge to, men liker det øverste best. Flotte høstfarger med hvite majestetiske fjell i bakgrunnen, vanskelig å slå den kombinasjonen!

    Øyvind

    SvarSlett
  2. @ Øyvind. Enig med deg at bilde nr 1 står ut som det absolutt beste, selv om det nesten er litt for idylliskt på en måte. Gjett hvem av oss to (Espen og meg) som under denne flotte foto-turen langs Balsfjorden hadde glemt vidvinkel-optikken der hjemme... og ble nødt til å prøve å få til noe med en gammel Canon Ixus 750..

    @ Espen. Du går da aldrig glipp av en mulighet å minne meg på denne turen :-) Jajaja, det ER et meget flott bilde, men jeg gjorde det beste av en pinlig situasjon - sjekk dette bildet:
    http://www.fredrik_broms.fotosidan.se/viewpic.htm?ID=1847057&lg=1

    SvarSlett
  3. Jepp Fredrik, her skal det virkelig gnis inn! :O)

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar!