mandag 14. juni 2010

Naturfotografenes Oscar - i dass :o)

Så ble ingen "Oscar" på meg på mitt første forsøk i den prestisjefulle konkurransen "Wildlife photographer of the year". Ikke så veldig uventet akkurat og jeg legger meg ikke ned for å dø av den grunn! Jeg deltok med 12 bilder hvorav 10 tok seg til semifinalen, 2 røk ut i første runde. Hvor mange bilder som totalt tar seg til semifinalen hadde vært artig å visst, men det er nok ikke så få av totalt mange mange 1000. I 2009 var det over 40 000 bidrag hvorav 90 kom til finalen. Det er nok ingen grunn til å vente færre bidrag i år - tvert imot! Her er noen av mine bidrag i år...7 kommentarer:

 1. Vi er flere... Fem av mine kom helt til finalen, og ett er så kult at jeg (og ellers kresne folk) faktisk var ganske sikker på at det skulle havne blant dem med hederlig omtale. Men denne gang ei!

  SvarSlett
 2. Ja jeg vet, så du hadde en artikkel om det tidligere. Du kom jo ganske langt! Kan vi få se det kule bildet? :o)

  SvarSlett
 3. Det kule skal jeg prøve for en ny jury... men i tidens fylde kommer det selvsagt på bloggen (og hjemmesiden jeg skal lage en vakker dag).

  SvarSlett
 4. Synes det var fine bilder jeg (bla supert sidensvansbilde)! Selv har jeg aldri giddet å delta i konkurranser, men jeg ser at det kan gi flere fordeler å være med, bl.a for å skape seg et navn, motivere, heder/ære mm..

  Lykke til neste år!

  SvarSlett
 5. Bilde nr2 her synes jeg var helt topp. Lykke til neste gang.

  Helge

  SvarSlett
 6. Det er flere flotte bilder her ja. Min favoritt er av ravna som har tatt egget fra vipa. Du får bare krysse fingrene. Det blir jo litt lotto, men du må ha levert inn noe for å ha en mulighet.

  Kjartan T

  SvarSlett
 7. Det var et nydelig knippe med bilder du viser oss her,spennende og inspirerende!

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar!