mandag 29. august 2011

Tåfjordblot!

(klikk på bildene)

Som noen kanskje skjønner har jeg blitt en ivrig kajakkpadler, og i helga deltok jeg på den årlige "Tåfjordbloten" arrangert av Tromsø Havpadleklubb. I lett regn la en fin gjeng ut fra Gjellvika i retning Tåfjorden på Tussøya ytterst på Tromskysten. På Tussøya knalla vi opp teltene før det ble inntak av mat og fludium under en presenning som noen TILFELDIGVIS hadde på innerlomma. Vi hadde det kjempetrivelig og enda bedre ble det da flere padlere lurte seg innpå i ly av mørket.

Presenning er GENIALT!

Dagen derpå våknet vi til et nydelig vær - vindstille fra alle retninger og et lett skylag. Frokosten ble inntatt i fellesskap og vi hadde fine diskusjoner om hva som var skikkelig kaffe. Videre hadde en av de sentrale deltagerne (trubaduren) fått ei flis i fingeren!!! Da var det passende at vi hadde en overlege på laget som kunne friluftsoperere med sin fancy smancy Victorinox kniv - det gikk som en lek.

Dagen derpå 1

Sjefsarrangør Gøril viser meg hvordan SKIKKELIG kaffe ser ut :O)

Høyteknologisk presisjonsoperasjon

Allsangen er redda! Overlege og pasient (trubadur Harald)

Etter frokost dro de fleste på langtur rundt den fantastiske "Håja", mens noen få stakkarer måtte være igjen å forberede det kommende middagskalaset med hel-grilla lam! Det ble en flott og passe lang tur på halv-flatt hav. På Håja møtte vi en gjeng padlere som skulle være med tilbake for å smake på lammet. Vi pausa på Håja sammen med dem mens vi delte på karbohydrater av ymse slag. Av det mer eksotiske kan nevnes bananbrød som Richard fra Drøbak/Amerika serverte! Det smakte fortreffelig!

Armstrekk på tur mot Håja.Richard serverte bananbrød på Håja - tusen takk!

Samling på Håja

Bamse mums - en essensiell del av enhver havpadlers grunnutrustning


Skamtinden og storstolpan i bakgrunnen


Tilbake i Tåfjorden hadde grillmester Per Olav og nest-grillmester Bernt forberedt lammet. Det gikk ned på høykant mens vi beundret den flotte solnedgangen. Så ble det allsang rundt bålet, mesterlig akkompagnert av trubadur Harald på gitar og munnspill! Men jeg lurer på om noen i forsamlingen sang surt, for etter hvert kom regnet. Da var det frem med en ny presenning og vi var berga. Det stoppet ikke å regne før vi skulle pakke sammen neste dag - god timing med andre ord.

Fra venstre: Nest-grillmenster Bernt, Grillmester Per Olav og superoverlege Pål

Happy 1: Harald og Anne

Happy 2: Anja og Ann-Eva
Dagen derpå 2
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar!