torsdag 18. november 2010

Fantastiske Vesterålen

Den siste uka har jeg tilbrakt hjemme på Andøya i Vesterålen. Det er alltid deilig å komme hjem - hjem til familie og hjem til den fantastiske naturen der ute i havgapet. November er en av de flotteste månedene med store kontraster i vind og vær. Uka før jeg kom hjem hadde stormet tatt flere fjøs - 109 knop ble vinden målt til på et fjell i nærheten (orkan er 64 knop!). Men da jeg kom hadde stormen lagt seg og jeg hadde et fantastisk lys både morgen og kveld (nordlys).


6 kommentarer:

 1. Liker best bildet der du har med fjærsteinene foran nordlyset. Nordlysbilder er straks mer interessante hvis resten av landskapet holder brukbart mål, som her.

  Derimot er jeg allergisk for lys fra bebyggelsen på skyer under nordlyset... i slike tilfeller synes jeg det er bedre å inkludere bosettingen i bildet, slik at lyset blir motivert - som det heter på lyssettingsfagspråket.

  SvarSlett
 2. Flotte bilder du viser her, liker spesielt det øverste nordlysbildet. Gjør seg med en spennende forgrunn!

  Øyvind

  SvarSlett
 3. Misunner dere med vakre landskap i nord.
  Alle har sine særtrekk. Vanskelig å velge en favoritt.
  Spesielt nordlys fenomen. Gi du meg beskjed nesten gang det er nordlys i ditt nær området :) Jeg flyr opp på helgen jeg.

  mvh duy

  SvarSlett
 4. Flotte bilder.
  Likte godt nordlys bilde med markert øy. Det var kjempe.

  Magnus Jonas

  SvarSlett
 5. Jag är litt sjalu på din tillgång till det fina nordliga ljuset där uppe! Finfina bilder Espen :-) speciellt nr 3!

  SvarSlett
 6. Utrolige bilder! Jeg kom over denne siden på vol.no, jeg angrer ikke et sekund på at jeg skjekka ut bloggen din! Det er noen utrolige bilder her! Du har en flott erfaring med dette! Nydelige bilder, jeg liker spesielt nr. 3! Nordlysbildet. Fantastiske bilder dette her. Utrolig flott :-)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar!